Čanj leto 2020

                        
                                                                LUX APARTMANI "JADRANSKI BISER"    
                      Atraktivno turističko letovalište Čanj smešteno je uz uvalu između Petrovca i Sutomora. Prijatna mediteranska klima i dobar geografski položaj omogućuju 2300 sunčanih sati u godini, pa je ovo mesto sve popularnije kod turista.
Predivna šljunkovita plaža je dužine 1200m i površine 55000 m2. Zbog lepote šljunka kojim je prekrvena, plaža je dobila ime Biserna obala.
U neposrednoj blizini samog letovališta, nalazi se jedna od najlepših plaža na Jadranu, čuvena Kraljičina plaža. Okružena je sedimentnim stenama, prekrasnim peskom i kristalno čistim morem, pa je omiljena među turistima.
Sa posebnom lokacijom, Čanj predstavlja odličan izbor za Vaš odmor, gde se ukrštaju vetrovi u poznatu „ružu vetrova“ i koji pogodno deluju na lečenje plućnih bolesti. Prijatna klima i raskošni parkovi čine ovo mesto unikatnim na crnogorskom primorju. 
Jadranski biser je moderni apartmanski smeštaj izgrađen 2016. godine. Smešten u Čanju, na 450 metara udaljenosti od plaže, sa prostranim i lepo aranžiranim dvorištem, idealno je mesto za Vaš odmor.
U svom sastavu sadrži 9 kompletno opremljenih apartmana, koji se međusobno razlikuju po dizajnu enterijera i broju soba i ležajeva.
Apartmani su opremljeni po najvišim standardima, nameštajem od biranih materijala, elegantno raspoređenim, kako bi gostima bio garantovan visoki komfor i udobnost. Svaki od apartmana poseduje klima uređaj, veliki LED TV sa kablovskom, internet, telefon, sef i zasebno parking mesto.
Četvorokrevetni apartmanski smeštaj sa odvojenim sobama, kuhinjom, kupatilom i balkonom idealan je za porodični odmor. 
Pored mirne lokacije, luksuznog nameštaja i ljubaznog osoblja, Jadranski biser izdvaja se i po odličnom odnosu cene i kvaliteta smeštaja. Na Vama je samo da odaberete omiljenu boju apartmana i rezervišete pravi odmor.

APARTMAN 1

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 1
Luksuzno opremljeni duplex apartman koji se nalazi u suterenu vile (u nivou dvorišta) i poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.

APARTMAN 2

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 2
Luksuzno opremljeni apartman koji se nalazi u suterenu vile (u nivou dvorišta) i poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.

APARTMAN 3

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 3
Luksuzno opremljeni apartman koji se nalazi u suterenu vile (u nivou dvorišta) i poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.

APARTMAN 4

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 4
Luksuzno opremljeni duplex apartman koji se nalazi na prvom spratu vile i u kome dominira plava boja i poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.

APARTMAN 5

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 5
Luksuzno opremljeni apartman koji se nalazi na prvom spratu i poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.

APARTMAN 6

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 6
Luksuzno opremljeni apartman koji izlazi na 2 terase, jedna terasa izlazi na dvorište a druga gleda na ulicu i poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.

APARTMAN 7

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 7
Luksuzno opremljeni duplex apartman koji se nalazi na drugom spratu vile i u kome dominira bela boja i poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.

APARTMAN 8

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 8
Luksuzno opremljeni apartman crvene boje namestaja, bez klasične terase ali sa prelepim francuskim balkonom koji se nalazi na drugom spratu i poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.

APARTMAN 9

Rafailovici leto 2020, APARTMAN 9
Luksuzno opremljeni apartman koji se nalazi na drugom spratu, crno bele boje nameštaja, poseduje klima uređaj (uračunat u cenu), besplatan wifi internet u apartmanu i dvorištu vile, veliki LED TV sa kablovskim programom, kompletno opremljenu kuhinju sa frižiderom, kupatilo, terasu, fen za kosu, rezervisano parking mesto u dvorištu vile.