Najbolja odmarališta za parove

Samo za starije od 18: Najbolja odmarališta za parove

Ako maštate o odmoru daleko od gradske buke, na obali, gdecete slušati samo šum talasa i izležavati se na suncu, pogledajte listu 10 najboljih odmarališta na plaži za dvoje. Pristup deci je zabranjen, a naraspolaganju vam je udoban smeštaj, raznovrsna lokalna kuhinja i bar.1.The Caves (Jamajka)

Najromanticnije utocište na Jamajci obuhvata 12 koliba koje povezuju staze sa cvecem. Obala je strma i nema peska, ali garantovano vam nikonece dosadivati.

 

2. Zoetry Paraiso de la Bonita Riviera Maya (Meksiko)

U velnes centru nalazi se 90 soba, a kompleks sadrži bašte i male otvorene bazene, po jedan za svaki apartman. Ležaljke su duple, tako da se možete raskomotiti sa partnerom, a služi se zdrava hrana. Gosti svakog dana dobijaju po flašu šampanjca, usluge cistacice triput dnevno ilicnog šofera za vožnju do aerodroma. 

3. Secrets Wild Orchid (Jamajka)

Luksuzno odredište u zalivu Montego ukljucuje osam restorana i pet barova, a ovde takode možete koristiti usluge pozorišta,spa centra i kazina. Ako platite više, dobijate status VIP gosta koji vamobezbeduje razne dodatne pogodnosti.


4. Couples Swept Away (Jamajka)

Ovaj hotel u mestu Negril je rezervisan zaparove starije od 18 godina. Posetioci mogu iznajmiti jednu od 312 soba koje su opremljene bežicnim internetom i televizorima. 


5. Galley Bay Resort and Spa (Antigva)

Ovo odmaralište je sagradeno u jednostavnom karipskom stilu. Plaža je pogodna za vodene sportove, a neogranicene kolicinehrane i pica ukljucene su u cenu. Jedina mana je uzburkan okean, pa plivanjenije moguce baš svaki dan.


6. Secrets Silversands Riviera (Meksiko)

Svaka od 433 prostrane sobe ima televizor sa ravnim ekranom. Plaža je stenovitija od vecine plaža u Kankunu, ali možete plivati i u bazenu. Lokacija je zabacena, što je idealno za one koji žele da pobegnu od bucnihturista.


7. Excellence Riviera (Meksiko)

I ovaj hotel se nalazi u Kankunu, a nudi nekoliko atraktivnih bazena, opcija za rucak i veceru, kao i usluge spa centra. Dominiraju stubovi i mermer, a svaka soba ima terasu ili balkon.


8. Jade Mountain Resort (Sveta Lucija)

Ako želite pravo ostrvsko iskustvo, ovo je idealan izbor zavas. Naravno, bice vam potrebna pozamašna svota novca. Tu su bazeni, fontane i 29 velikih apartmana. Hrana je organska, a politika mesta glasi: "Beztelevizora i radija".


9. El Dorado Seaside Suites (Meksiko)

U mestu Rivera Maja nalazi se hotelski kompleks sa 282 apartmana. Možete igrati tenis, vežbati jogu ili roniti. Tri bazena i 12 restorana i barova takode ce uciniti da iskusite odmor iz snova.


10. Pueblo Bonito Pacifica Resort and Spa (Meksiko)

Iako se nalazi na samo 10 minuta vožnje od zaliva San Lukas, ovo seoce nema veze sa burnim nocnim životom koji je mnogima naporan. Veliki fitnes centar nudi brojne opcije za vežbanje, a barovi u kojima se služi 50 vrsta pica imaju ponešto za svakoga. Svaka od 154 sobe uredena je u"morskom" stilu, a dominiraju podni mozaici i tamno drvo.


Izvor: www.blic.rs

Pošaljite online upit za ovaj objekat

Vaše ime:
E-mail adresa:
Telefon:
Tekst poruke: