RAFAILOVIĆI LETO 2017


                
RAFAILOVIĆI  
               LETO 2017

             
Rafailovici su bivše ribarsko mesto u Crnoj Gori a sada vrlo popularna turisticka destinacija, poznata po najlepšoj plaži Budvanske rivijere - Becickoj plaži dugackoj oko 2000 metara, sa peskom i kristalno cistim morem...   

                           

Još jedna od prednosti ovog prelepog turistickog mesta je i to sto se nalaze u blizini Budve, tako da turisti koji vole šetnju mogu uredjenom pešackom stazom da se upute do Budve koja je udaljena samo 3,2 km. Isto tako postoji stalna autobuska linija za Budvu i za Petrovac. Takodje postoje i redovne autobuske linije iz obližnje Budve do Herceg Novog i Kotora, kao i Bara i Ulcinja, a takodje i ka Podgorici i unutrašnjosti Crne Gore
      
Sveti Stefan je udaljen samo 2 km, a svakoga dana idu brodici do Sv. Stefana, Budve, Kraljicine plaže i svih ostalih plaža u okolini. U blizini Rafailovica , na 10 min hoda kroz uredjenu pešacku stazu i pešacki tunel nalazi se i plaža Kamenovo, takode jos jedna prelepa plaža na Crnogorskom primorju.
      
Naša agencija  Lipa Turs vec 20 godina ima u ponudi vile prve kategorije (privatni smeštaj) sa apartmanima i studijima  u Rafailovicima na manje od jednog minuta hoda od plaže. Za leto 2017-te u ponudi imamo "Vilu Ljilja""Vilu Jadran", "Vilu Plavi Biser", "Vilu Vesna", "Apartmane Lipa"
"Apartmane Horizont"Vile raspolažu apartmanimastudijima i sobama i sve smeštajne jedinice poseduju klima uredaje, tv, sopstveno kupatilo, terasu, dok apartmani i studiji imaju i kompletno opremljenu kuhinju sa priborom.
Ishrana gostiju je organizovana u restoranu "Miron" koji se nalazi pored hotela"Obala" na 20m od plaže i restoranu Obala koji se nalazi pored samog šetalista u centralnom delu Rafailovica.
    
Za 
leto 2017-te mi ih toplo preporucujemo kako porodicama sa decom, jer ovo mesto važi za mirno, a tako i za mlade zbog blizine Budve koja je poznata po dobrom nocnom provodu. 
      
Ukoliko ste zainteresovani za letovanje u Rafailovicima za sve dodatne informacije budite slobodni da nas pozovete, a možete nam se i obratiti kroz kontakt formular koji se nalazi ispod svake od naših vila u Rafailovicima, Crnoj Gori, kao i u koloni KONTAKT. 


POZOVITE NAS ili nam pišite i saznajte prvi za FIRST MINUTE PONUDE ! Hvala Vam na poseti sajta i dobrodošli ponovo!

Pošaljite online upit za ovaj objekat

Vaše ime:
E-mail adresa:
Telefon:
Tekst poruke: